dimecres, 24 de desembre del 2014

dissabte, 20 de desembre del 2014

After

Ja tenim AFTER, la novel·la per a joves d'Anna Todd que estàveu esperant.
http://www.grup62.cat/llibre-after-serie-after-1-edicio-en-catala-171305.html
Enllaça amb l'editorial Columna


Aquí unes ressenyes de lectors diversos:

My Magic Books
My Life as Booklover
Nosaltres llegim
Perdida en un mundo desconocido
Books and Paradise (alerta spoiler)


 Tessa Young és una estudiant universitària amb una vida senzilla, qualificacions escolars excel·lents, una mare que ho ha donat tot perquè pugui anar a la Universitat i un xicot dolç i perfecte amb qui planeja casar-se algun dia. El primer dia d'Universitat coneix a la Beth, la seva companya d'habitació, una noia completament diferent d'ella, amb tatuatges, minifaldilles ajustades i disposada a apuntar-se a totes les festes del campus. Encara que la Tessa no està disposada a alterar les seves rutines i el seu rendiment, es deixa convèncer perquè l'acompanyi a una festa. Allà coneixerà en Hardin, el "noi dolent" per excel·lència, tatuatges i mala vida... Aquest noi la treurà de polleguera constantment però també li despertarà sensacions que el seu xicot mai no li ha despertat. Ell canviarà tots els seus plans...i la seva visió de l'amor i el sexe.

I aquí teniu la ressenya del booktuber DanielPrado09:


L'autora, Anna Todd.

dimecres, 17 de desembre del 2014

Quan feu la carta als Reis

http://biblioteques.gencat.cat/web/.content/tematic/article/suport_biblioteques/eines_treball/bibliografies/bibliografies_tematiques/Bibliografies/Lectures-de-Nadal-2014.pdf
Quan feu la carta als Reis de l'Orient, no us oblideu de demanar-los un bon llibre, com a mínim! Us proposem fer un cop d'ull a la guia de recomanacions de llibres infantils i juvenils que fan bibliotecaris i llibreters, publicada pel Departament de Cultura de la Generalitat.
Feu clic a la imatge.
Segur que hi trobes el llibre que desitges!

dimarts, 16 de desembre del 2014

Tertúlia amb torrons

Ahir dilluns, els del Club de lectura vam fer la tertúlia amb torrons... i amb neules... i amb pa de pessic... i amb galetes i coca i una xocolata boníssima... Vaja, sort que no vam dur polvorons. No sé pas com haguéssim pogut parlar sobre l'obra d'Alan Bennett.
Després d'un dia tan plujós, vam gaudir d'una estona molt agradable reflexionant sobre el plaer de la lectura, sobre la monarquia ;-) i sobre la influència dels llibres en la nostra manera de ser.
Gràcies a tots i fins l'any que ve!

dimarts, 9 de desembre del 2014

Com fer el teu fill lector

Imatge de John Morgan extreta de Flickr, que es comparteix amb una llicència CC-BY.
L'Escola de Pares i Mares de la Palma farà una sessió dedicada al foment de la lectura i la farà a la Biblioteca. Serà dijous 11 de desembre, a les 21.00 h. Trobareu més informació a: ampaelsolell.wordpress.com

Fi de tardor

Amb lletra de pal o lligada.
JOAN VINYOLI