divendres, 31 de gener del 2014

Premi María Moliner

A la Biblioteca estem d'enhorabona. Hem rebut el premi d'animació a la lectura María Moliner, del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, la Federación Española de Municipios y Provincias, i la Fundación Juan Manuel Sáinz de Vicuña. Déu n'hi do.
Ens vam presentar en la categoría de municipis amb menys de 5.000 habitants, amb el nostre projecte El lector de l'any, que enguany viu la seva tercera edició. Els criteris que s'han tingut en compte a l'hora d'atorgar el premi són la claredat i l'interès de l'activitat per al foment de la lectura entre els infants i joves, les bones pràctiques de la labor bibliotecària, el foment del llibre per a millorar la destresa lingüística, la planificació i viabilitat del projecte, les mesures de publicitat, la inclusió d'un sistema d'avaluació de l'activitat, i l'originalitat.
L'any 2009 vam guanyar el mateix premi pel projecte Biblioespera: la Biblioteca a la sala d'espera.
El premi ha consistit en el lliurament d'un lot de 180 llibres infantils i juvenils. Es tracta d'un lot de molta qualitat, una bona tria de llibres de recent edició. Hi ha àlbums il·lustrats per als més petits, llibres de lectura de diferents nivells i novel·les destinades als joves.
Llibres que, acabats de sortir del forn, esperen els nens i nenes lectors que se'ls vulguin cruspir.

Qui era María Moliner?

dimarts, 14 de gener del 2014

Els contes de l'Anna

Com ens agraden els contes de l'Anna! Tenen tots els ingredients per convertir-los en una delícia: una història senzilla, una veu dolça, una mica de música, uns titelles preciosos, un petit decorat... Vaja, que els nens i nenes passen una bona estona embadalits, captivats pels contes meravellosos i fent volar la imaginació.
Gràcies Anna!